Qualitat i Innovació

Segons la ISO 9001:2015 i juntament amb els requisits de les empreses farmacèutiques hem creat uns sòlids procediments de qualitat que són aplicats durant tota la cadena de producció, sigui quin sigui el sector del client, atorgant molta fiabilitat als nostres subministraments.

Disposem del Registre Sanitari d’Indústries i Productes Alimentaris (RGSA): 39.04686/GE.

Cada fase de producció disposa de controls de qualitat per assegurar la conformitat del producte.

Els controls i anàlisis de productes es realitzen al laboratori intern mitjançant instruments adequats i personal qualificat.

La implantació del nou estàndard europeu BRC-IOP, certificació otorgada al novembre del 2016, és un escaló més en el nostre camí cap a l'excelencia.

Aquesta certificació, de reconegut prestigi internacional, assegura que IMPRESION DE FLEXIBLES disposa d'un sistema de seguretat alimentaria segur i eficaç.

En un sector tant competitiu com el de l'embalatge flexible, el posicionament diferenciat i la recerca de la total satisfacció del client són elements bàsics de supervivència.

És per això que l'empresa considera estratègic treballar en dos àmbits de la innovació:

  • Desenvolupament de nous productes i adaptació del útil industrial. Un exemple és el complexe per a tapes de iogurt Mix-Flex, que durant mesos d’anàlisis i proves en clients ha estat homologat.
  • Desenvolupament de eines no-industrials per augmentar la satisfacció del client. Un exemple és el projecte de web interactiva que permet als clients accedir de manera autònoma online a l'estat de les seves comandes.