Empresa

Degut a que tot el desenvolupament de l'empresa ha sigut conduït de forma vertical i coherent amb un objectiu, IFLEX és de les poques empreses en el sector que disposa de la capacitat de creació, desde que es reben els dissenys per part de un client fins que surt el producte fet, sigui en bobina o preformada.

El nostres professionals aporten una experiència de molts anys dins el sector i en concret dins el seu àmbit de treball, ens encarreguem de tot el procés integrat dins a les nostres pròpies instal·lacions: Tractament de imatge, fabricació i gravat de cilindres de hueco, impressió, laminació, tall, comercialització i assistència tècnica al client.

Els nostres productes tenen aplicació en un ampli ventall de sectors, des de l’embalatge alimentari utilitzat per les grans marques d’alimentació, fins a l’alumini blister, utilitzat principalment pel sector farmacèutic o dietètica, passant per les etiquetes/sleeves per a refrescs o reimpressió sobre bobina per esmenar errors comesos per altres impressors.

Lògicament, comptem amb professionals externs especialitzats per les activitats que no pertanyen al nostre nucli de negoci, com per el exemple el transport de mercaderies.

IFLEX està situada a Ullà (Girona), sobre una superfície de 6.500 m2. En aquesta planta concentrem tota la activitat productiva, administrativa i comercial.