Empresa

El desenvolupament de l'empresa ha sigut orientat cap a un objectiu, oferir un servei integral al client. IFLEX és de les poques empreses del sector que disposa de la capacitat de creació, desde que es reben els dissenys per part de un client fins que surt el producte fet, sigui en bobina o preformada.

El nostres professionals aporten una experiència de molts anys dins el sector i en concret dins el seu àmbit de treball, ens encarreguem de tot el procés integrat dins a les nostres pròpies instal·lacions: Tractament de imatge, fabricació i gravat de cilindres de hueco, impressió, laminació, tall, comercialització. Oferim també assistència tècnica al client quan és necessària.

Els nostres productes tenen aplicació en un ampli ventall de sectors: embalatge alimentari, l’alumini blister pel sector farmacèutic, complexes per a dietètica o cosmètica, etiquetes i sleeves per a refrescs y també reimpressió sobre bobina per esmenar errors o adaptació a noves normatives.

La distribució s'efectua a través de contractes fixes amb transportistes de prestigi tant a nivell nacional com internacional.

IFLEX està situada a Ullà (Girona), sobre una superfície de 6.500 m2. En aquesta planta concentrem tota la activitat productiva, administrativa i comercial.