Embalaje Flexible
Embalage Flexible
Aluminio Blister
Alumini Blister
Sleeves
Sleeves
Etiquetas
Etiquetes
Bolsas
Bosses
Reimpresión
Reimpresió

 

IFlex

IMPRESIÓ DE FELXIBLES és una empresa familiar fundat fa casi 30 anys amb un llarg recorregut i reputació en el mon del embalatge flexible impressió en gravat en relleu.

Disposa d’un ampli avanç de productes enterament fabricats en unes instal·lacions úniques certificades ISO9001 amb registre sanitari, sota la supervisió d’un equip tècnic altament format i amb experiència.

Oferim servei a multitud d’empreses en diversos sectors, des del farmacèutic al alimentari; és reconegut i apreciat per ser flexible i dinàmic, juntament amb el cost realment ajustat.

L’empresa ha estat estructurada amb el simple objectiu de ser eficient en solucionar les necessitats del client.

valores
Servei: Degut a la nostra condició d’empresa familiar, sabem que el client es el més important per nosaltres, i que el nostre equip a de fer el màxim esforç per oferir un servei impecable

Eficiència: Vivim en una societat molt compromesa i en un mercat madur, fabricar un producte eficient en un cost es sinònim de creixement sostenible.

Flexibilitat: La nostre estructura empresarial es molt horitzontal ens permet ser àgils i flexibles en quan les circumstancies ho requereixen.

Qualitat: Les certificacions ISO9001, registre sanitari i en implementació de la BRC-iop son clars exemples que l’empresa té un requisit gravat en el seu ADN.
 
equipo
Els fundador d'Impressió de Flexibles saben que el major recurs de l’empresa són els seus treballadors i amb aquest espirit hem creat un equip compromès amb l’empresa que durant anys ha acompanyat en aquest trepidant viatge. Al nostre entendre, és de simar importància en mantenir la motivació en el dia a dia i la passió en el treball ben fet per que el projecte Impressió de Flexibles es mantingui viu durant l’eternitat.
 

Renovació de maquinaria

2016-07-28 13:46:09

IMPRESIÓN DE FLEXIBLES incorpora una maquina pulidora de cilindros de doble cabezal

El departamento de fabricación de cilindros de huecograbado ha incorporado recientemente un torno pulidor de doble cabezal que permite aumentar la productividad en el pulido de cilindros.

Nueva pulidora

+ info

>